Nye Skalder

Styret har ordet:

 
 

Ny høst, to spillesteder!

Vi har brukt sommeren til å finne et nytt spillested med bedre scene, og fikk til slutt en avtale med Mogador Café. I tillegg blir det låtverksted, altså: En konsert + ett låtverksted pr måned.

Nå som vi i mindre grad er "profesjonell konsertarrangør", får vi mer overskudd til å fokusere på klubben og medlemmene. Mye av klubblivet ble borte på Bardus og Park - ingen mulighet til gitar rundt bordet etter konsertene, lite medlemsaktiviteter utenom konsertene. I høst satser vi for første gang skikkelig på Låtverkstedene (bilder fra første gang...) som vi startet med før sommeren. Nå blir de fast en gang i måneden. Dermed får du større mulighet enn før til å prøve ut nye låter og få tilbakemelding - noe av det en viseklubb bør handle om! Men du er selvsagt like velkommen om du bare vil høre på og ikke spiller selv.

Kvalitetsfokus på Åpen Scene

Vi har fått mye kritikk både fra publikum og Parkteatret for vekslende kvalitet på Åpen Scene. Vi har stått imot og sagt at det er noe av "sjela" til Nye Skalder. Samtidig må vi innrømme at Åpen Scene kan gjøres bedre: Mindre dødtid og fomling mellom artistene, ikke kult å gå på scenen etter 4 øl og spille dårlig, etc... Husk at med et ukjent publikum fungerer Åpen Scene som en "showcase" både for artistene sjøl og for klubben! På Låtverkstedene, derimot, kan det være et poeng å spille ting som ikke er helt ferdige eller innøvd, men som du trenger gode råd på for å komme videre.

Nå har vi altså TO Åpne Scener, en offentlig og en Intern.
Her er reglene for den offentlige:

  1. Vær konsentrert og skjerpa - dette er din sjanse til å vise ditt beste for et nytt publikum!
  2. Maks 5 artister pr kveld.
  3. Maks 2 låter, maks 10 minutter pr utøver.
  4. Vær tidlig ute: Påmeldig bare fram til kl. 21.30!
  5. Vi som arrangør er ansvarlig for at publikum på kafeen får et godt produkt. Konsertansvarlig kan redigere og avvise... De som har spilt forrige gang, kan komme bakerst i køen om det blir mange.

Medlemmenes oppmøte har vært dalende det siste året. Vi tror at det nye stedet skal fungere bedre, og at låtverkstedene får opp den gode klubbfølelsen og samholdet! Vil du at Nye Skalder skal fortsette, må DU blil flinkere til å møte opp!

 
Hilsen Styret i Nye Skalder

 
(Bildet: Coydog)


Forsida - Lydsida - Gallerier - Styret - Bli medlem - Send beskjed - Oppslagstavle