Nye SkalderEr du 26 år eller yngre?

Nye Skalder går i 2005 inn i sitt tiende år som viseklubb.  Vi vet at det sitter mange talenter rundt omkring og lager sine egne låter, men som ikke vet hvor de kan få presentert seg.  Her kan Nye Skalder være til hjelp:

Hver torsdag har vi konsert med påfølgende åpen scene. Her har du en flott mulighet til vise deg fram! Mange talenter har hatt sin første sceneopptreden hos oss. Vi vil fortsette å være et kult sted for nye unge låtskrivere selv om noen av oss etterhvert har passert både 30 og 40.

Derfor setter vi nå fokus på unge talenter - med egen talentkonkurranse for de som er 26 år eller yngre. Det er enkelt: kom på Nye Skalder, spill på Åpen Scene, og ta sjansen på å bli kåret som "Årets unge artist". I det påfølgende halvåret får vinneren egen presentasjon på våre sider, og du kan få din egen lydside på Nye Skalders populære MP3-side.  Det vil bli kåret én artist til vår juleavslutning og én til vår sommeravslutning.  Er pågangen stor, kan det bli utdelt 2 priser ved hver avslutning.

Si i fra at du er 26 år eller yngre når du kommer for å spille på åpen scene, så blir du med som kandidat til "Årets unge artist". Du trenger ikke være medlem for å delta på Åpen scene.

Kom – syng – og vinn!


Maja Sandberg (24) - er en av våre yngre artister som har gjort det bra! Her fra Åpen scene i juni.