Program høsten 2008

Torsdager på Soria Moria (S). Dørene åpner kl 20.

28. aug: Åpen scene + Skalde-quiz på Soria Moria (S)
 

Hyrve11. sept: Konsert på Soria Moria: Hans Kristen Hyrve (S)

Vår yngste skald er 23 år gamle Hans Kristen Hyrve frå Skjåk i Gudbrandsdalen. Han stiller med eigne songer på høstens fyrste konsert. Han har eit heilt særeige uttrykk, og syng utradisjonelle viser med satire og substans. Det han ikkje har vokalmessig tek han att i tekstane, og der tekstane sluttar tek gitarspelet over. - Les meir på artistsida hans.

25. sept: Skaldekveld hos Øyvind på Enerhaugen
 

 

Amund9. okt: Konsert på Soria Moria: Amund Bjønness (S)

Amund Bjønness er leder i Nye Skalder. Han har hatt flere solokonserter og spiller også i gruppa Troll. Han skrev og framførte egne låter på bestillingskonserten "Kom Såmann" på Viser Ved Kanalen 2005. Til daglig jobber Amund bl.a med gitarundervisning på en musikkskole i Oslo og som online-lærer på en nett-musikkskole. Hør noen av låtene hans på artistsida.
Denne kvelden kjører har sine melodiske og varme låter med hjelp av bl.a Solveig Nyberg på piano.

 

Christian Meyer23. okt: Konsert på Soria Moria: Christian Meyer (S)

Christian Meyer er Konsvingers trubadur i Nye Skalder. Egne sanger med egne tekster på norsk, pluss noen sprelske instrumentaler der strenger og fingre blir satt på en hard prøve. Alt sammen i et sammensurium av noe som minner om nordisk folkemusikk, country, blues og rock. Christian har studert på Folkemusikk-akademiet i Rauland. Hør noen av låtene hans på artistsida. Det blir som vanlig Åpen scene før konserten, fra kl 20 til 21.

 

Vidar Furholt 6. nov: Konsert på Soria Moria: Vidar Furholt fra Stavanger (S)

Sørlendingen Vidar Furholt (f. 1973) skriver og framfører egen musikk med norske tekster. Musikken hans spenner fra sarte viser med smak av sørland, til viserock med fullt band. Vidar Furholt spiller selv gitar, og han opptrer både alene og med band - avhengig av sted og anledning.

Debutalbumet ”Likevel” ble gitt ut i 2007. Samme år lå Furholt 8 uker på Sørlandstoppen (NRK Sørlandet) med sangen “Kan ikkje stanse”. Dette er hans første konsert på Nye Skalder. Det blir som vanlig Åpen scene før konserten, fra kl 20 til 21.

 

19. nov: Nye Skalder møter Stovner, den syngende bydel.

I samarbeid med viseklubben Nye Skalder inviterer kulturutvalget i Stovner Bydel til visekveld i kultursalen. Åpen scene og mikrofon - presenter en sang for et lydhørt publikum. Nye Skalder presenterer noen av sine medlemmer som avslutter kvelden med konsert.
Fra Nye Skalder kommer bl.a. Trisolistene, Amund Bjønness og Øyvind Rauset. Dørene åpner 19:00. Sted: Kultursalen - Nedre Fossum gård, Karl Fossums vei 1. Gratis inngang! OBS: Stedet har en flott, ny scene - det blir et nydelig sted å framføre dine nye sanger! Kom og bli med på Åpen Scene, alle som har noe de vil spille for et publikum!

4. des: Skaldekveld hos Øyvind på Enerhaugen
 

 

Roy Lønhøiden 11. des:
Konsert på Soria Moria/Magneten: Roy Lønhøiden m. band - Juleavslutning (S)

Roy Lønhøiden spiller med band på Nye Skalder. God og lun, akustisk country av ypperste klasse! Hør eksempler på MySpace. Juleavslutning på scenen i pub'en "Magneten" i kjelleren under Soria Moria. Tid: Kl 20. Som vanlig åpen scene før konserten.

På konsertene er Åpen Scene nå før hovedartisten - fra kl 20.15 til ca kl 21.

(S) = Soria Moria, Vogts gt. 64 (Toshov).
Endringer vil ofte forekomme - følg med på disse sidene!


Til forsida - Lydsida - Bilder - Programmer - Om oss - Oppslagstavle