Program våren 2011

Tirs 25. jan: Charlotte Audestad

Charlotte Audestad
Charlotte Audestad visste ikke at det var visesang hun drev med før hun ble fortalt det. Hun skriver norske tekster, basert på hverdagslige temaer, med hint av humor, varme -og litt alvor.

Charlotte er 26 år og kommer fra Hitra, en øy i havgapet utenfor Trondheim. Hun har spilt gitar og sunget siden hun var 12 år, og vært aktiv og engasjert i revymiljøet flere steder i landet. Men det er musikken som står hjertet hennes nærmest. Hun har spilt konserter for et begeistret hjemmepublikum, og er nå klar til å innta visescenen i Oslo.

Sted: Verkstedet, fra kl 20. CC: 80,- /50,- (medl.) – Åpen scene før konserten. Se også vår Facebook-side om konserten!

GjengangerneTirs 22. feb: Gjengangerne

Gjengangerne består av fire musikere som spiller sin egen variant av den norske viserocktradisjonen, så å si alt originalmateriale.

Låtskrivingen er det Mikael Holmberg som står for, i tillegg til å synge og spille gitar og munnspill. Han har som musiker bakgrunn i rockemiljøet i Oslo i 80/90-åra, hvor han var gitarist, sanger og låtskriver i bl.a. bandet Electrobugs. Noen av låtene fra den gang, som klassikerne Storbycowboys og Gud på TV har han tatt med seg i Gjengangerne, og skriver stadig nye. I Electrobugs trakterte Håkon Håkonsen bassgitar, hvilket han fortsetter å gjøre i Gjengangerne. Korer også.

Trommer og perkusjon står Lars Birkelund for, det samme gjorde han også i Electrobugs. Han er for øvrig en allsidig musiker som bruker det meste av sin tid på diverse små og store scener i Oslo, som sanger, gitarist og trommis i forskjellige bandsammensetninger, og som soloartist. Med er også den likeledes svært aktive multi-instrumentalisten Trygve Beddari på piano, trekkspill og gitar. Lars og Trygve spiller til vanlig i Oslo Radio-Orkester.

Tirs 22. mars: Geko Fattal/Randi Larsen og Klaus Günter Escher

Randi Larsen og Geko Fattal

Eksotisk aften på Nye Skalder:

Først Klaus Günter Escher som vil spille fra sin nye CD Ti lune viser. Klaus Günter er fra Tyskland og bor nå i Hobbøl.

Så libanesisk lutt, dikt og fløyte med Randi Larsen på fløyte og Geko Fattal på lutt. En lyrisk og meditativ reise i musikkens ånd. Geko hadde en nydelig konsert med trioen TIAR på Nye Skalder i april 2009.

Klaus G Escher

Sted: Verkstedet, fra kl 20. CC: 80,- /50,- (medl.) – Åpen scene før konserten. Se også vår Facebook-side om konserten!

Tirs 26. april: Hege Helene Bålsrød og Lars Harald Storebø

Lars Harald Storebø, Hege Helene Bålsrød

En Nye Skalder-veteran som nå bor i Horten, og en debutant deler denne kvelden.

Hege Helene har hatt flere konserter i klubben, og jobber nå med den nye viseklubben HVA (Horten Viser og Annet). Lars Harald debuterte på klubbens 15-årsjubileum i november, og opptrådte også på det Østnorske Visetreffet i Holmestrand i 2010. Egen lydside på Nye Skalder.

Tirs 31. mai: Amund Bjønness trio: EP-release og sommeravslutning

Amund Bjønness EP
Amund Bjønness har vært leder i Nye Skalder i 4 år. Han gir nå ut sin første EP med låter spilt inn i et profesjonelt lydstudio med dyktige musikere. Han har med seg bl.a Åsmund Reistad og Øyvind Rauset denne tirsdagen. Sjekk ut musikken her, og hans nye hjemmeside.

(Se kart om du ikke vet hvor Verkstedet ligger)

 

OBS: Endringer i programmet kan forekomme, følg med på disse sidene.


Til forsida - Lydsida - Bilder - Programmer - Om oss - Oppslag