Program 2013

Vi har høsten 2013 ingen rene konserter, men har Skaldekvelder/låtverksted ca en gang i måneden.

Ida Svanes ZienerOns 20. mars: Ida Svanes Ziener og Claes Pihl
+ lansering av bladet VISER

Claes Pihl

Onsdag 20 mars kl. 19.30 inviterer viseklubben Nye Skalder til dobbeltkonsert med den svenske visekunsteren Claes Pihl og norske Ida Svanes Ziener. Merk: ONSDAG, og en halvtime tidligere enn vanlig!

OBS, OBS: Denne dagen foreligger også de første eksemplarene av det nordiske visebladet VISER – rykende ferske, rett fra trykkeriet. Pressen er invitert.

Konserten er på Carinas Smak Til Behag på Tøyen. Monrads gate 1, rett ved T-banen.

OBS: Det blir også åpen scene, så kom også gjerne om du vil opptre!

Carinas Smak til behag, ons 20. mars kl 19.30. CC: 80 kr (medl. 40).
Adr: Monrads g 1, ett kvartal nedenfor Tøyen Tbane.

 

GitaristOns 3. juli: Sommertreff på Tøyen

Dette kommer med veldig kort varsel, men det skyldes at vi ikke hadde tenkt lage sommertreff i år. Men så passet plutselig for en del folk å ha det på onsdag, så vi satte den dagen.

Om det blir grill bak blokka til Øyvind eller noe annet sted, får vi finne ut av. Møt opp onsdag 3. juli kl 18 på Kafe Lyst (Sørli plass) som vanlig. (Sorry, det stod juni i mailen, men vi mente juli !!)

 

Utsikt fra EnerhaugenTirs 15. okt: Skaldehule/ låtverksted på Enerhaugen

Vi starter høstsesongen 2013 med et låtverksted hos Øyvind Rauset tirsdag 15. okt. kl 19. Stedet er som vanlig Øyvinds hule i 14. etasje på Tøyen/Enerhaugen: Smedgata 34.

Vi samles som vanlig på Kafe Lyst utafor blokka kl 19, så blir det enklere å komme gjennom dørlåsene (som ikke alltid funker).

Adresse: Rauset, Smedgt. 34, 14. etg. T-bane eller buss til Tøyen. Se kart her. Velkommen - både låtskrivere og dere som vil høre på nye låter!

Nye Skalder-plakat
Mandag 18. nov: Nye Skalder-kveld på Horten Viser og Annet

Tre av de mest aktive i Nye Skalder presenterer klubben på Gamlehorten Gjestegård mandag 18. nov.: Amund Bjønness, Karl Heldal og Øystein Munz.

Karl Heldal har gitt ut 2 CD'er og Amund Bjønness er snart ferdig med sin debut-CD. Øystein Munz er en underfundig tekstforfatter med låter du vil huske lenge. Les mer på viser.no!

 

 

 

 

Bjørn-Peder
Søn 8. des: Bjørn-Peder med intimkonsert på Café Yamit, Rodeløkka

Bjørn-Peder vil lage en hyggelig kveld på nabokafeen sin, Cafe Yamit, som ligger i krysset Dælenenggt/Fjellgata, søndag 8.12 kl 20:00. Fri entre. Han har med egen BOSE PA så det blir topp lyd. Som han selv sier: «Jeg spiller for de som finner veien…»

Dette er en veldig koselig marokkansk kafé. Har spilt der før. Alle Nye og gamle skalder + alle andre er hjertelig velkommen!

«Tre døgn i november» ble utgitt den 8. november på alle digitale medier. Kun et bitte lite ekslusivt opplag fysiske CDer er trykket for anledningen, og CDen blir ikke å få i vanlig salg. Den består av 10 nye låter signert Bjørn-Peder Johansen, som kan se tilbake på 10 år som solartist. Bjørn-Peder er Ukas artist på NRK P1, distrikt Nordland, i november.

 

OBS: Endringer i programmet kan forekomme, følg med på disse sidene.

Til forsida - Lydsida - Bilder - Programmer - Om oss - Oppslag