Program 2014

Vi hadde våren 2014 ingen rene konserter, men ekelte Skaldekvelder/låtverksted.

MaskotTors 18. sept:
Høstens første skaldekveld på Tøyen

Vi møtes med gitar og sangstemme på kafé Lyst (ved fontenen) kl 19, og går etter hvert over gaten til Øyvind Rauset, Smedgt 34 - 14. etg.

Det blir gitaren rundt bordet, nye låter og tilbakemeldinger, som et mini-låtverksted. Snacks m.m. finnes på stedet, men du kan også ta med selv, om du vil.

Se kart her.

Vidar Furholt16. okt: Vidar Furholt og Karl Heldal med hjemme-hos konsert

16. oktober holder Nye Skalder-veteran Karl Heldal og Stavanger-artisten Vidar Furholt "hjemme-hos" konsert hos Hans Kåre og Maisi i Sagveien 12 i Oslo. Nye Skalder står som arrangør. Vidar Furholt lanserer i disse dager en rykende fersk CD. Det er i utgangspunktet fri entré på disse huskonsertene, men hatten sendes rundt. Det serveres te og kaffe.

 

Furholt og Heldal
17. okt: Vidar Furholt og Karl Heldal på Cappelens Forslag

Furholt og Heldal er to av landets fremste visesangere innen kategorien "Menn med gitar som ikke er så godt kjent blant det brede publikum som de burde ha vært".

Hver for seg har de gitt ut tilsammen 5 plater med egen musikk og norske tekster, som har blitt tatt godt imot av publikum og kritikere.

De møttes første gang på en konsert på felles scene på "Viser ved kanalen" i Telemark i 2008, og har senere delt scene og toner på visetreff i Skagen ved flere anledninger. Deres felles konsertserie i Oslo denne helgen i oktober tar utgangspunkt i egne låter, som de presenterer i nytt samspill og hver for seg. Først konserterer de på Cappelens Forslag, Bernt Ankers gate 4, dagen etter på Henriken Kulturbar, Wegelandsvn. 5.

Vidar FurholtKarl Heldal CD nr 2Tekstene deres setter fokus på kjærligheten, livet og mye annet mellom himmel og jord. Det blir varme viser, lekne viser, rocka viser, viser til ettertanke og viser til frokost; – alt servert mellom småprat med lun humor i en akustisk og intim atmosfære.
Deres plater er å få kjøpt på alle konsertene for kr 150,- pr stk. De kan også bestilles
direkte fra artistene selv: vidarfurholt@gmail.com og karl.heldal@getmail.no.

Ons 17. des: Førjuls-skaldekveld på Tøyen

Skaldekveld/låtverksted hos Øyvind Rauset på Enerhaugen, Smedgata 34, 14. etasje. Vi møtes på Kafe Lyst kl 18.30 og går opp til Øyvind kl 19.00.

Kart Tøyen
Det er blitt ei stund siden forrige skaldekveld 18. sept, men vi regner med å ta det godt igjen. Det kommer hyggelige gjester fra borettslaget for å høre på oss! Så ta med deg gitar, stemme eller rett og slett bare godt humør og møt opp på Lyst før kl 19, til en føjuls-skaldekveld med alt som hører til. Se også viser.no.

 

 

OBS: Endringer i programmet kan forekomme, følg med på disse sidene.

Til forsida - Lydsida - Bilder - Programmer - Om oss - Oppslag