Program 2015

Vi har våren 2015 ingen rene konserter, men ekelte Skaldekvelder/låtverksted.

Torsdag 26. mars: Skaldekveld og viseverksted på Tøyen

Vi drar igang nok en skaldekveld rett før påske. Uformell samling med gitaren rundt bordet, og andre låtskrivere pluss kanskje et par naboer som publikum.

Som vanlig møtes vi på Kafé Lyst kl 18.30. Se kart om du ikke vet hvor det er. Alle er velkommen!


 

25. april: Nye Skalder i Soon Viseklubb

Vi har fått innvilget "asyl" på Soon Viseklubb, så de skalder som har lyst, kan reise til Son Kro torsdag 25. april kl 19 og spille på kveldens Åpen scene, som er i Nye Skalders regi.

Hovedkonserten er med jentesanggruppa Sans Égal. Det er en sangtrupp fra Drøbak med 8 sprudlende glade jenter som elsker å synge 50-tallslåter. Gruppas musikalske leder er Evy Ernsteen, og repertoaret spenner fra Søstrene Bjørklund til Andrews Sisters. De velkjente melodiene understrekes ved tidsriktige kjoler, stive underskjørt og knallrød munn. Favorittlebestiften på 50-tallet het nemlig "Sans Égal". Etterpå er det saltså Åpen Scene med Nye Skalder!

Son Kro kl 19. Storgata 31 i Son. Tog fra Oslo S, matebuss fra Sonsveien stasjon.

KartTorsdag 21. mai: Skaldekveld og viseverksted på Tøyen

Vi drar igang nok en skaldekveld rett før påske. Uformell samling med gitaren rundt bordet, og andre låtskrivere pluss kanskje et par naboer som publikum.

Kafé Lyst er for tida stengt. De som vil, kan møtes foran fontenen utenfor om været tillater. Til Øyvind går vi kl 19.00. Se kart om du ikke vet hvor det er. Alle er velkommen!


 

Tors 19. nov på Kafé Lyst: Nye Skalder 20 år 1995–2015

Kart: Kafe LystKlubben har for tida ikke noe styre, men Karl Heldal, Øyvind Rauset og Øystein Munz har besluttet å dra igang en jubileumsmarkering på Kafé Lyst (ved Tøyen-senteret) torsdag 19. nov kl 19. Det er der vi pleier å samles før skaldetreffene. Vi setter opp et mini-anlegg og lager en intimkonsert der gamle og nye skalder kan spille to låter hver.

På grunn av en viss pågang, ber vi alle som vil spille om å melde fra til rauset@me.com senest et par dager før konserten. Allerede nå har mange flotte artister meldt seg på, bl.a Leo Leonhardsen, Bjørn-Peder Johansen, Amund Bjønness, Einar Jerpseth, Christian Meyer og de tre arrangørene, selvsagt.

 

 

OBS: Endringer i programmet kan forekomme, følg med på disse sidene.

Til forsida - Lydsida - Bilder - Programmer - Om oss - Oppslag