Svar på lånesøknaden

Du får ofte svar på søknaden din via epost eller brev, kanskje begge deler. Sjekk derfor innboksen din ofte, når du venter på svar, og husk å sjekke, at svaret ikke er kommet i nettsøppelet. I svarbrevet vil du vite hvilket tilbud banken kommer med. Noen vil få avslag, men de aller fleste får antagelig godkjent søknaden.
Du vil få tilbud om en rente på forbrukslån og du bestemmer deg for om du vil signere låneavtalen. Er du fornøyd med vilkårene, er det mulig å signere låneavtalen elektronisk også. Det er et krav du leser gjennom låneavtalen, noe du er anbefalt å gjøre. I låneavtalen kan du se mange nyttige opplysninger om lånet, og du ser hvor mye det vil koste deg.

Penger på konto

En søknad om forbrukslån online er fylt ut, og du venter bare på svar. Når lånesøknaden endelig blir godkjent, er det på tide og pengene på konto. Når du tar opp et forbrukslån er det ingen krav til hva du skal bruke pengene på, så det vil ta relativt kort tid å få pengene på konto.
Avhengig av hvilken bankforbindelse du har, så kan det ta alt fra 1 dag til flere dager, før pengene er på konto. Hør med banken når de setter inn pengene. Hvis de setter inn pengene før ei helg, kan det ta ekstra tid, men det er, som regel, ikke den banken du kan låne penger av det står på. Rutinene de ulike bankene opererer med er ulike. Når pengene er overført til din konto, står du helt fritt til å bruke forbrukslånet på hva du vil. Pengene vil da stå som disponible og er klare til å brukes på hva du vil.